ПЕЕК виграв ґрант EaP Plus Cluster Grant Scheme!!

Прикарпатський еко-енергетичний кластер з великою радістю ділиться новиною, що виграв ґрант EaP+ Cluster Grant Scheme на започаткування міжнародної співпраці із Золотим кластером ArchEnerg International Innovative Cluster for Renewable Energy and Building Trade (м. Сегед, Угорщина)!!
Для нас це надзвичайна нагода бути залученим у Європейське середовище передових технологій та кооперації кращих компаній Угорщини та ЄС !

Ґрантова схема EaP PLUS (2017) призначена для посилення партнерських відносин у сфері дослідницької та інноваційної діяльності ЄС-EaP шляхом співпраці між кластерами та кластер-подібними організаціями. Усього було запропоновано шість ґрантів у розмірі до 10 000 євро для кластерів чи кластерних юридичних осіб або організацій. Ґранти покривають витрати на кооперативну діяльність Східного партнерства та партнерських кластерів ЄС та розподіляються на конкурсній основі за результатами оцінки представниками проекту Східного партнерства.

Всього на участь було подано 29 заявок. та обрано всього 6 кластерів з найвищим потенціалом для успішного довгострокового співробітництва, а також дослідницької та інноваційної діяльності з 5 країн Східного партнерства: України, Молдови, Білорусії, Вірменії та Грузії.

Джерело: //www.eap-plus.eu/object/news/154