Еко-фестиваль “Місто Свідомих Людей”

24 червня в Івано-Франківську в парку Міцкевича відбувся еко-фестиваль “Місто Свідомих Людей”. Новітні енергоефективні рішення від учасників ПЕЕК, цікаві лекції про правильне сортування сміття, здорове харчування, благодійні ініціативи та інноваційні проекти від активістів міста, майстеркласи рецайклінгу, апцайклінгу на творчій майстерні для діток, робототехніка та мистецтво..Еко-продукти на еко-ярмарці, і великий драйвовий концерт на Вічевому майдані. На еко-фестивалю кожен міг знайти щось для себе.

Дякуємо за участь та підтримку Департаменту молодіної політики та спорту міської ради, міському голові Руслану Марцінківу, спонсорам та партнерам, а також учасникам фестивалю: компаніям-учасникам Прикарпатського еко-енергетичного кластеру (Сахара, СТЕМ, Енергія Сонця, Електрік груп, Еко-світ, Геліотема, Вольт, Ательє пасивних будинків, Мікрол, Нова Енергія  та Еко-бюро УГКЦ), Робоклуб ІФ, Благодійний фонд “Лелекера”, ВізаВторма; учасникам еко-ярмарки та лекторію.

Особлива подяка волонтерам з AIESEC, Володимиру Яковчуку за допомогу у створенні візуального стилю фестивалю, Наталі Малковій за арт-об’єкти та декорації.

Дякуємо всім гостям фестивалю та відвідувачам!

Фото тут: //peec.org.ua/project/фестиваль-місто-свідомих-людей/

//www.youtube.com/watch?time_continue=166&v=YW1Aw8BRfBo