European Utility Week 2018 та EU-Korea Cluster Matchmaking Event

6-8 листопада 2018 у затишному місті Відні відбувся 5 щорічний Європейський форум European Utility Week (EUW) – найбільша подія року для представників індустрії в смарт спеціалізації. Провідні хай-тек компанії, окремі павільйони країн, стартап-хол та низка паралельних сесій, на яких представлені найновіші дані щодо інновацій та стратегій для смарт-сіті, транспорту та мереж. Цього року форум відвідало близько 12 000 відвідувачів зі 100 країн!!
Україну на цьому форумі представив Прикарпатський еко-енергетичний кластер ПЕЕК, без свого стенду на разі, але з участю в EU-Korea Cluster Matchmaking Event, на якому окрім провідних Cleantech кластерів ЄС була ще делегація Південної Кореї. Зустріч організовували Європейська кластерна платворма (//www.clustercollaboration.eu/node/6045) за підтримки Єврокомісії.
Окремий коментар про високий рівень організації такого масштабного форму – комфорт перебування, розміщення виставкового центру та кількість персоналу, до якого можна було практично цілодобово звернутись, як на локаціях, так і в режимі онлайн. Щодо виставкових залів – інтерактивні цифрові стенди вразили різноманітністю та креативністю, давши змогу усвідомити рівень конкуренції компаній на європейському ринку. Це треба бачити..Ну що ж готуйтесь, наступного року European Utility Week відбудеться в Парижі 

Більше фото тут

//www.facebook.com/media/set/?set=a.374998003046070&type=1&l=3c85cba56c